Assortiment
Waarom vlees
van wijnhoverhof
We hebben een divers en uitgebreid assortiment. Graag vertellen we wat ons vlees zo bijzonder maakt.
Authentieke vleessmaak
Vlees hoort te smaken als vlees. Voeding en levenswijze hebben invloed op de smaak van vlees. Het hoofdgerecht van onze runderen bestaat uit gras en kruiden. Daarnaast is het vlees van Hereford runderen licht gemarmerd, wat wil zeggen dat er kleine vetadertjes in het vlees zitten die smelten tijden het bereiden en zo het vlees malser en sappiger maken. Het vlees van de Hereford is ook bekend om zijn rijke smaak en stevige textuur.
Slowfood
Slowfood richt zich op de kwaliteit van het rundvlees en de manier waarop het geproduceerd wordt. Onze runderen worden op een natuurlijke manier grootgebracht en worden ingezet voor het beheer van natuurgebieden. Je kunt gerust zeggen dat de runderen ten dienste zijn van de natuur. Dit resulteert in een duurzaam en maatschappelijk verantwoord geproduceerd stukje vlees!
Lokaal
Onze runderen grazen onder andere in Maaspark Noord-Limburg. Dit 472 ha grote natuurgebied strekt zicht uit van Broekhuizen tot aan Wanssum. Een groot gedeelte van de runderen graast jaarrond buiten.
Natuurvlees
Onze runderen lopen zoveel mogelijk buiten en doen zich hier goed aan het gras en kruiden. Dit gevarieerd dieet zorgt voor oersterke koeien die vrijwel nooit ziek zijn. De veerarts is dan ook een sporadische gast op ons bedrijf. Ons antibioticagebruik is dan ook nihil.

Rundvlees pakket 5 kg of 10 kg
5 kg a € 20/kg
10 kg a € 19,50/kg
Compleet pakket met verschillende soorten rundvlees. Verkrijgbaar in 5 of 10 kg.
Het vlees zit verpakt in porties van 300 gram.
- Braadlappen
- Biefstuk
- Entrecote
- Rosbief
- Gehakt
- Braadworst
- Stooflappen
- Soepvlees
- Hamburgers
BBQ Pakket
€ 27,50
Mix van worst, hamburgers en argentijnse biefspiezen
- 4x hamburgers
- 4x biefspiezen
- 4x BBQ worsten
Assortiment
Ons aanbod is altijd afhankelijk van de vraag op dat moment. Heb je een grote hoeveelheid nodig, informeer naar de mogelijkheden.
Het assortiment rundvlees (prijs per kilogram)
-
Bavette € 31,00,-
-
BBQ-worst € 18,00-
-
Beef Short Ribs € 17,50,-
-
Biefspiezen € 33,50,-
-
Biefstuk € 32,50,-
-
Braadlappen € 22,50,-
-
Braadlapjes in jus € 30,00,-
-
Brisket € 19,50,-
-
Carpaccio € 52,50,-
-
Chuck Eye Steak €32,50,-
-
Côte de Boeuf €37,50,-
-
Diamanthaas € 25,50,-
-
Entrecote € 36,00,-
-
Flat Iron Steak gemarineerd € 34,50,-
-
Gehakt € 18,00,-
-
Hachevlees € 22,50,-
-
Hache uit oma's tijd € 18,50,-
-
Hamburger (± 125 gram) € 20,00,-
-
Hondenbot € 3,50,-
-
Kogelbiefstuk € 37,50,-
-
Lever € 14,00,-
-
Longhaas € 27,50,-
-
Maminha € 27,50,-
-
Ossenhaas € 69,50,-
-
Ossenstaart € 15,00,-
-
Pepersteak € 32,50,-
-
Picanha € 31,50,-
-
Poulet € 22,50,-
-
Ribeye € 38,00,-
-
Riblappen € 22,50,-
-
Rosbieflappen € 24,50,-
-
Soepschenkel € 17,50,-
-
Soep(merg)been 2 stuks € 2,50,-
-
Soepvlees € 20,00,-
-
Stooflappen € 22,50,-
-
Sucadelappen € 22,50,-
-
Tartaar € 22,50,-
-
T -Bone Steak € 35,00,-
-
Tomahawk Steak € 35,00,-
-
Tong € 12,50,-
-
Wang € 17,50,-
-
Worst € 20,00,-
Adres
-
Ooijenseweg 5
5863 AL Blitterswijck - info@wijnhoverhof.nl
- 0650970416